Skip to main content

Notícies de Grottocenter

 Hola,

Ara és el moment de mantenir-te informat de les novetats de Grottocenter: el projecte està força avançat i estem molt orgullosos de poder presentar els nous elements que ja estan disponibles en l'última versió de Grottocenter.
També tenim projectes que es materialitzaran en les properes setmanes i necessitem el teu ajut per fer un pas decisiu i, finalment, poder oferir una nova versió totalment funcional de Grottocenter !

https://beta.grottocenter.org/

Fa uns dies, vam començar a implementar el mòdul d'autenticació. També s'han implementat la barra de menús i la pàgina de cavitats. D'aquí a unes setmanes, gràcies al finançament proporcionat per la SSS i la FFS, serà possible autenticar i introduir arxius bibliogràfics. En breu volem permetre que aquests documents es puguin associar amb cavitats, organitzacions o agrupacions i d'aquesta manera oferir un programa totalment funcional.

Hem desenvolupat un projecte basat en la comunitat i t'oferim l'oportunitat de donar-li suport. Si vols saber-ne més i decidir si participaràs en la recaptació de fons que acabem de llançar, pots fer clic a l'enllaç que hi ha a continuació.

https://www.kisskissbankbank.com/en/projects/grottocenter-v3


Fins ara, ja tenim 960€ amb compromís de pagament. Tan bon punt arribem als 3700€, podrem posar en marxa el projecte ;-)

Popular posts from this blog

Grottocenter datas on VMap

 Laurent Blum has set up an application to manage caves After some exchanges with the Wikicaves association, he set up a solution to visualize the data from Grottocenter. We wanted the data to remain freely accessible, for this he created a generic user that you can use  URL: https://vmapspeleo.fr/vmap/ Identifier: grottocenter Password: grottocenter

Pronto el V3 ?

  Queridos amigos espeleólogos, Como vosotros lo sabéis, Grottocenter V2 se convierte en Grottocenter V3 con su ayuda. De hecho, docenas de espeleos ya han apoyado nuestro proyecto a través de nuestra campaña participativa de recaudación de fondos en Kisskissbankbank . Un mes termina tan rápido y hoy el período está llegando a su fin: estamos entrando en la última semana de recolección . Así que si una nueva y hermosa Wiki de cavidades mundiales es una idea que os atrae, ven con nosotros y difunde la palabra: ¡mails, gritos, escrituras, correos, tweets, tambor, señales de humo! Tiene que ser oído hasta el fondo del "Gouffre Berger", tiene que hacer temblar las paredes de la sala de "La Verna"! Nos vemos en una semana para el balance y muchas gracias de nuevo a todos ustedes. Así que, para terminar un último pequeño dibujo para el pla

SpeoARTA festival - caving films and photographic exhibition 11th – 15th November 2020

Speol art festival SpeoARTA  11th – 15th November 2020   SpeoARTA is a cultural event of cave related photography and film supported by the  of the Caving Federation of Romania The SpeoARTA festival offers a beautiful presentation and speleological prints - an exhibition of photography, a time of a year, in a variety of countries  , a wide range of cave related  films, slides shows will be presented.  For  further information : http://speo-arta.ro/en/