Skip to main content

Notícies de Grottocenter

 Hola,

Ara és el moment de mantenir-te informat de les novetats de Grottocenter: el projecte està força avançat i estem molt orgullosos de poder presentar els nous elements que ja estan disponibles en l'última versió de Grottocenter.
També tenim projectes que es materialitzaran en les properes setmanes i necessitem el teu ajut per fer un pas decisiu i, finalment, poder oferir una nova versió totalment funcional de Grottocenter !

https://beta.grottocenter.org/

Fa uns dies, vam començar a implementar el mòdul d'autenticació. També s'han implementat la barra de menús i la pàgina de cavitats. D'aquí a unes setmanes, gràcies al finançament proporcionat per la SSS i la FFS, serà possible autenticar i introduir arxius bibliogràfics. En breu volem permetre que aquests documents es puguin associar amb cavitats, organitzacions o agrupacions i d'aquesta manera oferir un programa totalment funcional.

Hem desenvolupat un projecte basat en la comunitat i t'oferim l'oportunitat de donar-li suport. Si vols saber-ne més i decidir si participaràs en la recaptació de fons que acabem de llançar, pots fer clic a l'enllaç que hi ha a continuació.

https://www.kisskissbankbank.com/en/projects/grottocenter-v3


Fins ara, ja tenim 960€ amb compromís de pagament. Tan bon punt arribem als 3700€, podrem posar en marxa el projecte ;-)

Popular posts from this blog

Easily download all data from Grottocenter

  Vincent has just set up a service that makes it easy to download all Grottocenter data.   This takes the form of a compressed file which contains a json file per type of data (inputs, cavities, organizations, massifs, documents). The update is carried out once a month.   This service is accessible to members of the Wikicaves association and partner organizations. If you are interested in this service, do not hesitate to contact us .  

Hola, me llamo Emilio y llevo toda la vida en esto de las cuevas.

  Primero empecé en la zona centro (Cuenca, Guadalajara, Rio Lobos, etc), con el grupo Standard de Madrid y, después de un traslado por motivos laborales a León, en la zona Cantábrica, fundamentalmente, con el G.E. Matallana de León y algún grupo de Montaña, aunque implicándome muy poco en el funcionamiento de estos grupos y federaciones. Mi interés por el mundo subterráneo ha pasado del correteo por cualquier cueva que cayera a mi alcance hasta el estudio de geomorfología de las mismas, hidrogeología, acuíferos, etc Es más, estoy convencido de que los espeleólogos como colectivo podemos generar un gran caudal de información para el estudio de este mundo subterráneo, pero, en el momento actual, este conocimiento se está aprovechando de un modo muy escaso: Publicaciones escasas, memorias de campaña enviadas a las Federaciones Territoriales y a las entidades de protección de la naturaleza del Estado que parecen caer en pozos sin fondo donde no se sabe nada más de ellas, con

Install Grottocenter on your computer

  A few days ago Vincent released an update that updates the process to install Grottocenter. He also rewrote the documentation https://github.com/GrottoCenter/grottocenter-front This is an opportunity for you to install Grottocenter on your computer, test the program, improve it, test new features